Öğrencilerin ziyaret ettiği depremzede itfaiyecilere anlamlı not

Elazığ'da kurs merkezi öğrencileri İtfaiye Haftası dolayısıyla Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ziyaret etti. Öğrenciler, Elazığ depreminden sonra Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde de, depremzede olmalarına rağmen ailesini ve çocuklarını bırakarak Malatya'ya yardıma koşan Elazığ itfaiyesi personeline çiçek götürdü, 'Bazı kahramanlar pelerin takmaz' yazılı notlar verdi.

Öğrencilerin ziyaret ettiği depremzede itfaiyecilere anlamlı not
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da kurs merkezi öğrencileri "İtfaiye Haftası" dolayısıyla Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ziyaret etti. Öğrenciler, Elazığ depreminden sonra Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde de, depremzede olmalarına rağmen ailesini ve çocuklarını bırakarak Malatya’ya yardıma koşan Elazığ itfaiyesi personeline çiçek götürdü, ’Bazı kahramanlar pelerin takmaz’ yazılı notlar verdi.

Elazığ’da bir kurs merkezi öğrencileri, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Elazığ Belediyesi İtfaiye teşkilatını ziyaret etti. Öğretmenleri gözetiminde İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden öğrenciler, Elazığ ve Kahramanmaraş depremlerinde sahada olan ekipler tarafından karşılandı. Öğrenciler de itfaiye personellerine çiçek, üzerinde ’Bazı kahramanlar pelerin takmaz’ yazılı notlar verdi. Daha sonra öğrenciler araçları tanıdı, personelin görevleri hakkında bilgi aldı. İtfaiye araçlarına binen öğrenciler, görevlilerin gözetiminde kısa itfaiye eğitimi aldı. Görevlilere sorular yönelterek meraklarını gideren öğrenciler, itfaiye ekibiyle fotoğraf çektirdi.