Ormanoğlu 'Akçakiraz'ın Daha Güzel Yerlere Gelmesi İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz'

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı olan İbrahim Ormanoğlu, gazetemizi ziyaret etti.

Ormanoğlu 'Akçakiraz'ın Daha Güzel Yerlere Gelmesi İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret esnasında Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk ile sohbet eden AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ormanoğlu, Akçakiraz ile ilgili birçok projelerinin olduğunu söyledi. 
 

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ DAHA İYİ NOKTALARA GETİRECEĞİZ
Başkan Aday Adayı İbrahim Ormanoğlu, gazetemize yaptığı ziyaret sırasında şu ifadelere yer verdi; “Öncellikle geçmiş dönemlerde Akçakiraz Belediyesine hizmet etmiş Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin Akçakiraz ile ilgili birçok projesi var. Allah nasip ederse sosyal Belediyeciliği daha iyi noktalara getireceğiz. Geçiş güzergâhlarında olan beldemizin alt yapı sorunlarını ivedilikle çözeceğiz. Vatandaşlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarının farkındayız onları sürekli dinliyoruz. Bizler istişare kültürüne çok önem veriyoruz. Bizim için her vatandaşımızın fikri kıymetlidir. Şehrimiz güzide beldesi Akçakiraz’ın daha güzel yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz ”ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR AR-GE EKİBİ OLUŞTURDUK
Seçildikleri takdirde Akçakiraz ile ilgili projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ormanoğlu, “Güzel bir AR-GE ekibi oluşturduk. Ekibimiz ile yapmak istediğimiz projeler var. Bu projeleri hayata geçireceğiz. Akçakiraz’da gözlemlemiş olduğumuz eksiklikleri gidereceğiz. Spor, eğitim, turizm ile ilgili pek çok projemiz olacak” diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEK İSTİYORUZ
Partilerdeki aday adayı başvurularıyla ilgili konuşan AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ormanoğlu,”Partimizde birçok Aday Adayı başvurusu var. Hepsi bizim için değerlidir. Türkiye yüzyılına girdiğimiz bu dönemde, Türkiye artık üreterek büyümek istiyor. Yenidünyada yerini böyle almak istiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bağımsız Türkiye'ye yolculuğunu başlatmış durumda. Bizler de bu davada hem Akçakiraz için hem de ülkemiz için bilgi ve birikimlerimizle çalışıp, vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz” Dedi. 

Haber Ayrıntı Gazetesi olarak AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ormanoğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz