Parkur Kursu Mersin'de Yapılıyor

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Parkur 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu gerçekleşti. Parkur Antrenörlük kursu için ilimizden 2 kişi katılım sağladı.

Parkur Kursu Mersin'de Yapılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla alakalı İl Temsilcisi Ahmet Polat, Türkiye Cimnastik Federasyonu alt branşlarından olan Parkur için 1. Kademe Antrenörlük kursu düzenlendiğini ve bu kursa ilimizden Şeyda Döndü ile Hülya Kartal’ın katılım sağladığını vurguladı.

Polat; ‘’ Türkiye Cimnastik Federasyonumuz tarafından yeni oluşturulan Parkur branşı için antrenörlük kursu düzenlendi. Daha önceki dönemde İstanbul ilinde gerçekleşen kursta ilimizden katılım olmamıştı. Yeni bir branş olması hasebiyle mevcut antrenörlerimizin eşliğinden yarışmalara katıldık. Fakat bu yıl artık Parkur alanında eğitim alıp belge sahibi olana antrenörlerimiz eşliğinde organizelere katılacağız. Mersin ilinde 30 Ekim – 04 Kasım tarihleri arasında 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu gerçekleşmekte. Kursa ilimizden Şeyda Döndü ile Hülya Kartal’ın katılım sağladılar. Toplamda 24 kişinin katıldığı kursa Elazığ’dan 2 antrenörümüz katıldı. Bundan sonraki Parkur yarışmalarında Parkur alanında eğitim alan ve belge sahibi olan antrenörlerimizin eşliğinde yarışmalara katılacağız’’ dedi.