Polemik Değil,Hizmet İstiyoruz

İlimizin çözüm bekleyen yüzlerce sorunu varken, Dsi 9. Bölge Müdürlüğü Kuzova'da bulunan Köy Muhtarlıklarına 'Maliyetler Yüksek Ekim Yapacaksanız Bu Gerçeği Düşünün' yazısı gönderirken Milletvekillerinin sosyal medyada birbirleri aleyhinde ithamlarda bulunması vatandaş tarafından doğru bulunmuyor…

Polemik Değil,Hizmet  İstiyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin başta Uluova ve Kuzova sulama projesi olmak üzere deprem merkezli yaşanan problemler, Pertek Köprüsü gibi acil çözülmeyi bekleyen yüzlerce sorunu varken Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile CHP Milletvekili Gürsel Erol’un sosyal medya hesapları üzerinden polemik yarışına girmesi ve birbirleri hakkında iddialarda bulunmaları kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

HER ŞEY KILIÇDAROĞLU’NUN EL HAREKETİ İLE BAŞLADI
İlimiz Milletvekilleri arasındaki sosyal medya polemiklerinin kaynağı, TBMM’de bütçe görüşmelerinin birinci günü konuşan Kılıçdaroğlu’nun el hareketi oldu.
Kılıçdaroğlu, konuşması esnasında ülkemizde yaşanan ekonomik sorunların faturasının vatandaşa kesildiğini ve bu yükün vatandaşa bindiğini ifade etmek için yaptığı el hareketi tartışmanın fitilini ateşledi.
CHP’li Milletvekillerinden bazıları Kılıçdaroğlu’nun bu hareketinin; “vatandaşın üzerine binen yükü izaha çalışmak amacıyla başvurulmuş beden dili” diye açıklamaya ve mazur görmeye çalışırken Ak Parti cenahı ise bu hareketi terbiyesizlik ve halka saygısızlık olarak yorumladılar.

İLİMİZ MİLLETVEKİLLERİ DE TARTIŞMAYA KATILDI
CHP ve Ak Partili Milletvekilleri arasında el hareketi etrafında başlayan polemiğe ilimiz Milletvekilleri Metin Bulut ile başlayan bu karşılıklı itham ve paylaşım trafiğine ilimiz Milletvekilleri de katıldı.
İlk paylaşımı yapan ve tartışmayı başlatan taraf Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut oldu.
 Kılıçdaroğlu’nun yaptığı el hareketini;   "İnsan bir defa kendisini kaybetmeye görsün. Her gün bir perdesi yırtılır. En son edep perdesi yırtılır. O da yırtılınca geriye bir şey kalmaz. Terbiyesiz." Diyerek sosyal medya hesabından görüşlerini dile getirdi.
 

EROL’DAN DEPREM GÖNDERMESİ
Bu paylaşım karşısında tepkisiz kalmayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan Bulut’un paylaşımından kısa bir süre sonra cevap gecikmedi.
Gürsel Erol, Bulut’un yaptığı açıklamadan dakikalar sonra,  “Ar perdesi olan memleketindeki hazine arazileriyle değil; deprem mağduru hemşerilerinin sorunlarıyla ilgilen Metin Bulut, Haddini bil!" diyerek tartışmayı yeni bir boyuta taşıdı ve deprem sonrası yaşanan problemlere iktidar Milletvekillerinin ilgisizliği dikkat çekti. 
 

BULUT’TAN TOPU TACA ATMA İTHAMI
Deprem konusunda Bulut’u gayretsizlik ve başarısızlıkla suçlayan Erol’a Ak Parti Milletvekili Metin Bulut’tan cevap gecikmedi.
“Gürsel Erol, her zamanki gibi topu taca atıyorsun. Bizim Elazığ’a hizmetimiz, senin de Tunceli’ye hizmetin belli, hizmetlerimizi sayacak olursak sana sadece dinlemek düşer. O edep de, seviye de bir müfteri olan sen de yok. Sen git derdini izin aldığın Kandil’e anlat.”
 

EROL: “GEL TV’DE KOZLARIMIZI PAYLAŞALIM”
Bulut’un bu paylaşımına CHP Milletvekili Gürsel Erol’un cevabı şöyle oldu:
“Gel Tv’de buluşalım @metinbulut23 
Ben PKK terörüne karşı neler yaptığımı, sen de FETÖ sürecini anlat.
Elbette ikimizin de bu konulara dair konuşacakları vardır.
Halkımız izlesin; kimin seviyesiz, kimin yalancı olduğunu görsün.
Korkma!
Bu gerçeklerle eninde sonunda karşılaşacaksın.”
Erol’un “televizyona çıkalım” restine Metin Bulut’tan cevap gecikmedi:
Bulut; “Hala iftira atıyorsun hazine arazisi dedin şimdi FETÖ’ye geçtin, genel başkanın gibisin, “bir yalan söyle gerçek ortaya çıkmadan daha büyük bir yalan söyle.” Stratejiniz bu. Senin gibi yalancı bir müfteriden korkulmaz sen kimsin ki senden korkayım?”
 

ZAMAN POLEMİK ZAMANI DEĞİL
Ak Parti Milletvekili Metin Bulut ile CHP Milletvekili Gürsel Erol arasında sosyal medyada yaşanan polemikten rahatsız olan vatandaşlar, şehrin çözüm bekleyen birçok sorunu varken bu tür söz yetiştirme gayretlerinin doğru olmadığını ifade ediyorlar.
 

SÖZ DÜELLOSU DEĞİL,SÖZ BİRLİĞİ YAPSINLAR
Şehrimizin 24 Ocak depremi ile başlayıp pandemi süreciyle devam eden ve birçok kesimi mağdur eden yüzlerce sorunu varken, halkın bu sorunları çözmek için yerli ve vekâlet verdiği Milletvekillerinin söz yarışına ve dil dalaşına girmesinin hoş karşılanmadığını dile getiren vatandaşlar, milletvekillerinin söz sataşması yerine söz birliği ve el birliği yaparak sorunların çözümü konusunda yarışmaları gerektiğini ifade ediyorlar.
 

SULAMA PROJELERİNİN AKIBETİ BELLİ DEĞİL
İlimiz Milletvekillerinin Kılıçdaroğlu’nun el hareketi etrafında tutuştukları söz dalaşı yerine, başta sulama projeleri olmak üzere ilimiz ekonomi ve istihdamına yönelik projelerin hayata geçirilmesi yönünde adım atmalarının şehirde daha hayırlı sonuçlar getireceğini ifade eden vatandaşlar, Milletvekillerinin asıl ve birinci görevlerinin bu olduğuna dikkat çekiyorlar.