Prof. Dr. Türkoğlu, Başkan Alan'ı Ziyaret Etti

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Fırat Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

Prof. Dr. Türkoğlu, Başkan Alan'ı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi’nin değerli bilim insanlarından ve aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu’nun ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Alan;

“Saygıdeğer hocamız, değerli dostumuz Odamız eski Yönetim Kurulu Üyesi Hasip Bahçeci beyefendi ile birlikte ziyaretimize geldiler. Bu ziyaretlerinden dolayı Odam ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Değerli hocamız Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, Fırat Üniversitesi rektörlüğü için müracaatta bulunduğunu bizlere ifade ettiler. Ben, çıkmış olduğu bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Neticede kendileri bu memleketin insanı. Kendisi; bu memleketin sorunlarını, beklentilerini ve çözüm yollarını iyi bilen bir arkadaşımız. Diğer rektör adaylarımız da birbirinden değerlidir ve birbirinden kıymetlidir. Ben Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu’na çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Kararının, kendisi ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum”

Fırat Üniversitesi öğretim üyesi ve eski dönem Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi olarak Ticaret Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ettiklerini ifade eden Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Rektör adayı Prof. Türkoğlu, şunları söyledi:

“Bu Şehirde en yüksek kamu bütçesini kullanan ve en nitelikli insan kaynağının bulunduğu eğitim kurumu olarak da en üst düzey kurum olan Fırat Üniversitesi'nin şehirle olan ilişkisini nasıl güçlendirebiliriz, bu şehirde üniversite- sanayi işbirliği noktasında ne tür hizmetlerde bulunabiliriz diyerek bir yola çıktık. Teknokent’i daha güçlü hale getirmek, kurumsal yapısını güçlendirmek, Teknokent’in gelir kaynaklarını arttırarak firmalar için daha cazip hale getirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ilimizin önemli katma değerlerinden biri olan Ticaret Sanayi Odamızı ve Odamızın çalışkan ve üretken Başkanı Sayın İdris Alan’ı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. İmkân ve fırsatlar doğduğunda ortaklaşa gerçekleştireceğimiz projeler konusunda ufuk açıcı görüş ve önerilerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İdris Alan’a teşekkür ediyorum.”