Psikolog - Yazar Esra Ezmeci'ye Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi'nin ortaklaşa düzenlediği program çerçevesinde Uzman Psikolog ve Yazar Esra Ezmeci Elazığlılarla buluştu.

Psikolog - Yazar Esra Ezmeci'ye Elazığlılardan Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın eşi Hülya Göktaş, Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Tuba Demirkıran, TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Aray Kuruyar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Tuba Demirkıran, pandemi dolayısıyla ertelenen programların önlemler eşliğinde tekrar gerçekleştirildiğini ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da bu konuda kendilerine daima destek olduklarını aktardı.

Programda “Kadınlarda Özdeğer ve Öz Güveni Yükseltecek İletişim Becerilerinin Kullanımı ve Önemi” konusunda sinevizyon eşliğinde söyleşi gerçekleştiren Psikolog- Yazar Esra Ezmeci, kadınların kendi duygu ve düşüncelerine yeteri kadar önem vermediğini ve kendi potansiyellerinin farkına varamadıklarını aktardı. Kişinin kendisini sevmesinin, önemsemesinin ve değerli hissetmesinin gerekliliğine değinen Yazar Ezmeci, daha sonra iletişim becerilerinin kullanımı ve önemi hakkında açıklamalarına devam etti.

Söyleşi sonunda ise katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektiren Yazar Ezmeci, programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.