Tam Bana Göre Festival'inde Elazığ Belediyesi Standına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, Ankara'da Millet Bahçesi'nde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen 'Tam Bana Göre Festival'ine katıldı.

Tam Bana Göre Festival'inde Elazığ Belediyesi Standına Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği festivalde, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin açtığı stantta gençlerle bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlere yönelik yapılan hizmetler hakkında ziyaretçilerle sohbet etti.
 

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ GENÇLERE ANLATILDI
Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi standında Gençlik Meclisi Üyeleri tarafından Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olan Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ’a kazandırdığı Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi'nin kurulması, 8 GB internet kartı, Genç Yaşam Merkezi Projesi, Sosyalhane Projesi, Dijital Kütüphane, Semt Kütüphaneleri, Okumaevleri, Yeni Nesil Medya Atölyesi, STEM ve Robotik Kodlama Eğitim Faaliyetleri, TEKNOFEST 2021 yarışması için teknik ve mali destek çalışmaları, eğitim ve spor faaliyetleri ile gençlere yönelik düzenlenen  Modifiyeli Araç Festivali gibi projeler ayrıntılı şekilde ziyaretçilere anlatıldı.

Daha sonra standa gelen ziyaretçilere tanıtıcı broşürler, dergiler dağıtılıp Elazığ’ın yöresel lezzetleri ikram edildi. 
Elazığ Belediyesi'nin gençlere yönelik hizmet ve projelerinin tanıtıldığı stant ve Belediyemiz tarafından hediye edilen 8 GB internet kartı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.
 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GENÇ NÜFUSA SAHİP BİR İL OLMAMIZ SORUMLULUKLARIMIZI ARTIRIYOR”
Millet Bahçesi’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılan festivalde Elazığ Belediyesi’nin geçlere yönelik yaptığı hizmetleri tanıtmaktan gurur duyduklarını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Görev süremizin ilk gününden itibaren bir yandan Elazığ’ın ihtiyaçlarını giderirken bir yandan da genç Belediye Başkanı olarak Elazığ’ın geleceğine yatırım yapacak projeleri hayata geçirdik. Tüm bunları yaparken geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik yatırımlarımızı da birer birer tamamlayarak hizmete sunduk. Gençlerimize verdiğimiz değerin göstergesi olan hizmetlerimizi festival alanındaki standımızda en iyi şekilde anlatacağız.” dedi.
 

“TAM BANA GÖRE FESTİVAL”DE NELER VAR?
Yerel Yönetimler Gençlik Festivali olan “Tam Bana Göre Festival” altı gün sürecek. Konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine, atölyelerden deneyim alanlarına kadar gençlerin aradığı her şeyi katılımcılarına sunuluyor. 
Anadolu'nun dört bir yanından gelen lezzetleri deneyimleme, sosyalleşme, sertifikalı eğitimler, gelece değer katan etkinlikler, spor, e-learning eğitimlerine giriş imkanları sağlayan festival; sergi ve deneyim alanları, etnospor, sürpriz yazarlarla söyleşiler, sahaflar ve yayıncılar ile yerel yönetim stantlarına ev sahipliği yapıyor.
Türkiye’nin 81 ilinden belediyeler ve gençlerin katıldığı “Tam Bana Göre Festival”i Millet Bahçesi’nde 21 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.