Tekçi: 'Halkımızın Hizmetkarı Olacağız'

Ak Parti'den Elazığ Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıklayan Bingöllüler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İş insanı Mehmet Salih Tekçi, Gazetemizi ziyaret etti.

Tekçi: 'Halkımızın Hizmetkarı Olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk ile görüşen Aday Adayı Tekçi, seçildikleri takdirde vatandaşa canı gönülden hizmet edeceklerini ifade etti.

Ak Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Salih, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Allah’ın izniyle nasip olur listeye girersek elimizden ne gelirse yapacağız. Hemşerilerimiz bize bu süreçte çok baskı yaptılar. Kesinlikle bu yola baş koyacaksın dediler. Sosyal medya da olsun Ak Parti teşkilatı olsun her zaman bizim yanımızda oldu. Rabbim bizi mahcup etmesin. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Seçilirsem halkımız için elimden gelen fedakârlığı göstereceğim. Seçilmezsem de Ak Parti davasına asla küsmeyeceğim. Ak Parti’nin sonuna kadar maddi ve manevi destekçisiyim. Çünkü biz bu davaya inanmış insanlarız. Millî görüşten bu yana partimize sadakatle çalışmaktayız.  Her zaman söylüyorum Bingöl ve Elazığ birdir. Ne kadar Bingöllü isek o kadar Elazığlıyız. Çünkü biz Allaha inanmış insanlarız. Bingöl’den gelen hastalarımıza, öğrenci arkadaşlarımıza, maddi durumu olmayanlara elimizden gelen yardımda bulunacağız. Nasip olur seçilirsek hedefimiz ön sıralardır. Tabi partimizin teveccühü bizi hangi sıraya koyarlarsa biz canı gönülden çalışacağız. Rahmetli Necmettin Arın Başkanlığında 1997 yılında Bingöl Derneği kurulmuştur. Kendilerine Allahtan rahmet diliyorum. Bayrağı alan  Suphi Hocama şükranlarımı sunuyorum. Şu anda Ali Başkanımız Bingöllüler Derneğimizin başında kendisine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Allah yollarını bahtlarını açık etsin. Bizler her zaman Halkımızın hizmetkârı olacağız” ifadelerini kullandı. 

MEHMET SALİH TEKÇİ KİMDİR?

1977 Bingöl Solhan doğumlu olan Mehmet Salih Tekçi, Babasının memuriyetinden dolayı 1993 yılından bu yana  Elazığ'da ikamet etmektedir.

Mehmet Salih Tekçi, 2002 yılından bu yana Elazığ Ak Parti Üyesidir. Uzun yıllardır İnşaat sektöründe iş insanı olarak faaliyet göstermektedir. 

Evli ve 4 çocuk babasıdır.