TÜRFAD İlk Toplantısını Yaptı

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Elazığ Şubesi yönetim kurulu üyeleri 2024 yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

TÜRFAD İlk Toplantısını Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk futbolunun kalkınması gelişmesi, uluslararası alanda başarıya ulaşması amacına yönelik çalışmalar yapmak adına kurulan TÜRFAD Elazığ’da da 2018 yılında şubesini oluşturdu.

TÜRFAD yönetim kurulu; ilk toplantısını Hankendispor Kulübü Başkanı ve TÜRFAD Yönetim Kurulu Üyesi Arif Seval’ın ofisinde bir araya geldiler.

Toplantı ile ilgili bilgiler veren TÜRFAD Elazığ Şube Başkanı Ahmet Polat, şu sözlere yer verdi; ‘’2024 yılında kurucu başkan Celalettin Lütfi Bektaş’dan devraldığımız TÜRFAD’ı tanınır ve ilimizde spor kamuoyuna katkı sunmak için ses getirecek sempozyum ve paneller yapacağız. Elazığ’ın enleri adı altında futbolun duayen isimleri Elazığ’da bir araya geldiler. Verimli ve ulusal anlamda ses getiren bir proğram olmuştu. Bizimde bu yılın sonuna doğru etkili ve ilkini aratmayacak bir panel yapacağız. Panele eski futbolcu, hakem ve akademisyenlerden oluşan geniş bir kadroyu planlıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz hocalarımızın programlarını ayarlayıp uygun bir zamanda panelimizi gerçekleştireceğiz. Ayrıca spor üzerine eğitimler ve kurslar açmayı planlıyoruz. Yönetimimizde yer alan isimler kendini ispatlamış ve spora şekil veren kişiler. Ayrıca derneğimize yine sporda ve spora yön verebilecek kişilerin üyeliklerini yaparak üye sayımızı artıracağız. Güçlü bir üye sayısına ulaşmamız doğrultusunda daha etkili ve ses getiren çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. 2024 yılının ilk toplantısını Arif Seval başkanımızın ofisinde gerçekleştirdik. Yapacağımız her toplantıya önemli isimleri de davet edip derneğimiz ve etkinliklerimizi aktaracağız’’ dedi.

Toplantıya, dernek 2. Başkanı ve Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür, dernek genel sekreter; Hakem Eğitimcisi ve Öğretmen Celalettin Lütfi Bektaş, yönetim kurulu üyesi ve Hankendispor Kulüp Başkanı Arif Seval ile Eski Futbol Hakemi ve Federasyon Temsilcisi H. İbrahim Çelik katıldı. Ayrıca misafir olarak da Elazığspor’un eski futbolcularından ve teknik direktörlerinden Alaattin Tutaş ile İlhan Aydın ve Rüstempaşaspor Kulübü Antrenörü Serhat Tutaş katıldılar.