Türk Yoğun Bakım Derneği Tarafından Yoğun Bakımda Klinik Nütrisyon Kursu Gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Hastanesi 6. Kat konferans salonunda Türk yoğun bakım derneği tarafından, yoğun bakımda klinik Nütrisyon Kursu gerçekleştirildi

Türk Yoğun Bakım Derneği Tarafından Yoğun Bakımda Klinik Nütrisyon Kursu Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Oktay DEMİRKIRAN. Klinik Nütrisyon kursu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türk yoğun bakım derneği olarak yoğun bakımda Nütrisyon kursu için Elâzığ’da bulunduklarını, Fırat Üniversitesi Hastanesinin misafir Perverliği ile güzel bir kurs gerçekleştirdiklerini, gerçekleştirilen kursta nütrisyonu enine boyuna yoğun bakımda ki hatlarıyla tartıştıklarını dile getiren DEMİRKIRAN, “olumlu izlenimler edindiklerini Türk yoğun bakım derneğinin bu konularda ve diğer konularda da eğitim faaliyetlerine devam edeceğini, farklı konularda da yine Elâzığ’a geleceklerini, mekanik ventilasyon kursu içinde burada bulunacaklarını” söyledi.

Prof. Dr. Oktay DEMİRKIRAN,” amaçlarının bilimi bütün Türkiye satına yaymak olduğunu ve bu amaçla da eğitimleri, eğitim faaliyetlerini sürekli olarak gerçekleştirdiklerini ve yaygınlaştırdıklarını” ifade etti. Fırat Üniversitesi Hastanesi 6. Kat konferans salonunda Türk Yoğun Bakım derneği Tarafından gerçekleştirilen Klinik Nütrisyon kursuna, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Anestiyoloji Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Prof. Dr. İsmail DEMİREL, Anestiyoloji Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Azize BEŞTAŞ, Türk Yoğun Bakım derneği Üyeleri ve Fırat Üniversitesi Hastanesinde görev yapan anestezi uzmanları katıldı.