Ünlü Yazıkonak Gelişecek Ve Kalkınacak 

Ak Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Fuat Fırat Ünlü medya ve reklam kuruluşumuzu ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü Yazıkonak Gelişecek Ve Kalkınacak 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemiz imtiyaz sahibi Serkan Gürtürk'e değerlendirmelerde bulunan aday adayı Ünlü Yazıkonak'ın gelişmesi ve kalkınması yönünde birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini ifade etti. Yazıkonak AK Parti Belediye Başkan aday adayı Fuat Fırat Ünlü ziyaretinde şu ifadeleri kullandı;
"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi gezi ve ziyaretlerimiz devam ediyor.  Aday adaylık başvurumuzu yaptığımız ilk günden itibaren aktif olarak sahada çalışmalarımız devam ediyor.Aday gösterilip seçildiğimiz takdirde güzide ilçemiz Yazıkonak'a ne tür hizmetler yapacağımızı hemşerilerimize ifade ediyoruz.Onların sorun ve sıkıntılarını önerilerini dinliyoruz.İstişare kültürüne önem veriyoruz.Gezi ve ziyaretlerimizde hemşehrilerimin teveccühlerine mazhar oluyoruz.Allah hepsinden razı olsun.Bizlere inanıyorlar güveniyorlar.Bizler de onları mahcup etmeyeceğiz inşallah"dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Serkan Gürtürk ise Yazıkonak Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Fuat Fırat Ünlü'ye çalışmalarında başarılar diledi.