Vekil Keleş Durmadan Yorulmadan Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, temposunu hiç düşürmeden, TBMM Genel Kurul çalışmalarının tamamlanmasının ardından doğup büyüdüğü topraklara, seçim bölgesine dönerek, halkın içinde olmaya devam ediyor. Gününü gün etmeyen, Elazığ'ın dört bir yanını karış karış gezen Keleş, bugün de tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan Palu ilçemizde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vekil Keleş Durmadan Yorulmadan Çalışmalarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her gün, bir önceki günden daha fazla enerjiyle sahada olan; Alacakaya'dan Baskil'e, Akçakiraz'dan Yazıkonak'a, Maden'den Sivrice'ye, Arıcak'dan Karakoçan'a, Kovancılar'dan Erimli’ye, Keban’dan Ağın’a, Yurtbaşın’dan Sarıcan’a kadar her ilçede her beldede her mahallede vatandaşlarla buluşan Vekil Keleş, her bir ziyaretinde gönüllerde iz bırakıyor. Bugün de Palu'nun kadim sokaklarında gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, ayrıca, şehrimizin can damarı olan esnaflarımızı ziyaret ederek, onların sesine kulak veriyor, sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyor. Gençlerle buluşarak onların hayallerini, kadınlarımızla bir araya gelerek onların isteklerini dinliyor. Elazığ için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Her daim halkın yanında olan, sorunlarına çözüm arayan, dertleriyle hemhal olan bir vekil olarak gösterdiği çaba ve samimiyetle tüm Elazığ halkının takdirini kazanıyor.

Gün içerisinde gerçekleştirdiği bu yoğun programlar, Prof. Dr. Erol Keleş'in sadece bir siyasetçi değil, aynı zamanda bir halk adamı olduğunu gösteriyor. Herkesin derdine derman olmaya çalışan, herkese eşit yakınlıkta duran, her kesimden insanımıza gönülden bağlı olan Keleş, bu özverili çalışmalarıyla halkımızın gönlünde taht kurmuş durumda.

Sonuç olarak, Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş'in aralıksız sürdürdüğü bu gayretler, tükenmeyen enerjisi ve engin hizmet aşkı, onun Elazığ'a olan bağlılığının ve halka hizmet etme kararlılığının açık bir göstergesidir. Seçim dönemleriyle sınırlı kalmayan, her daim vatandaşın yanında yer alan ve her fırsatta memleketine gelen Keleş, Elazığ için çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğini tüm bu çabalarıyla ispatlamaktadır.