Ahmet POLAT

KAYNAK İLE 2. PERDE…

Ahmet POLAT

 

Elazığspor da Levent ERİŞ dönemi sona erdi ve daha öncede takımımızda görev yapmış Orhan KAYNAK dönemi başladı.

İlk sınavına 31.10.2020 Cumartesi (Bugün) kendi sahasında Eyüpspor maçıyla başlayacak olan KAYNAK, yeni bir değişim ile alınacak puan yada puanlarla moral katacaktır.

Daha önceki haftalarda ya da aylarda ayrılma kararı almış olan Levent ERİŞ kulüp başkanı Selçuk ÖZTÜRK’ün ısrarları sonucu istifası hep ötelenmişti.

Beklenen karar Konyaspor maçı sonrası alınan 3-0’lık mağlubiyet ile alınmış oldu. ERİŞ ve ekibine takıma verdiği psikolojik destekten dolayı teşekkür etmek lazım. Çünkü ERİŞ’i bir takım kesimler eleştiri yağmuruna tutmakta ancak ERİŞ, takıma hep ama hep psikolojik destek veren tarafta olan biri oldu.

Kentimizde yaşanan deprem ile liglerden çekilme kararı, pandemi süreci, maddi sıkıntı ve transfer yasağı gibi sıkıntılarla boğuşan Elazığspor da Levent ERİŞ takımda antrenörlük yapma ortamı pek bulamadı.

Tecrübesi sonucu takımda bir abi, baba, dert dinleyen ve çözüm üretmeye çalışan kişi rolü üstlenmek zorunda kaldı. Kimse teknik anlamı takım üzerindeki eleştirileri yapacak ortam bulamadı çünkü takımın yüzde 80’i alt yapıdan oluşmakta.

Orhan KAYNAK, takım üzerinde nasıl bir etki ve değişim yaratacak bugün oynanacak olan Eyüpspor maçı ile şekillenecek gibi…

 

KARAKOÇAN’IN AYAĞI TAŞA DEĞDİ…

İkinci profesyonel takımımız Karakoçan Futbol Kulübü İçel deplasmanından eli boş döndü.

Alınan kötü sonuç hep konuşulsa da takımda kötü bir hava yok. Olması ihtimaller arasında olan bir skordu bence.

Ancak alınan mağlubiyet ile bir yara almış olsak da kendi sahamızda konuk edeceğimiz ve en yakın rakibimiz olan Şile Yıldızspor takımını seyirci desteği ile mağlup edecek güçteyiz.

İçel deplasmanını unutup nerelerde hata yaptık ve o alanda sıkıntıları çözmek lazım. 75. Dakikada gelen bir gol takımın direncini düşürmüş ve mağlup olduk.

Şimdi kendi sahamızda oynayacağımız ve lig sıralamasında  da rakibimiz olan Şile Yıldızspor maçından alacağımız puan yada puanlar bizi tekrar lige motive edecek.

Gençlerimizin ayağı taşa takıldı diyelim.

İnancımız ve güvenimiz tam kaybedilmiş puanları tekrar toplama zamanı ve bu gençlere desteğimizi esirgemeyelim…

Yazarın Diğer Yazıları