Ferhat Hanedan Güven

Ahmet Sula'ya Kulak Vermek..!

Ferhat Hanedan Güven

Ahmet Sula’nın Elazığ ziyaretinin özetini çıkarmak gerekirse cümlem şu şekilde olurdu. Ruhun işlendiği, bedenin motifleştirdiği vefa fısıltıları…

1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Sula Vefa yolcusu olarak şehirleri gezmeye devam ediyor. Bu duraklardan biri de komşu ilimiz Elazığ oldu. Elazığ ilimizde sosyal medyada tanıdığımız Sayın Sula’yı birde meydanda gördük.Kendisini ziyaret etmek, dinlemek, nasihatlerini emanetleştirmek şahsımıza düşen sosyolojik bir ödev oldu.

Her kelimesi ayrı bir kapıyı açıyordu. Cümlenin öznesi insan, yüklemi ise vefa oluyordu. Kendisini hayranlıkla dinledim. Program aslında bir nevi ruh ve bedenimizin bir birine özeleştiri verdiği bir mekanizmaya da dönüştü. O yüzden Ahmet Sula’ya kulak vermek gerekiyor. Özellikle terör örgütünün mühürlemek istediği gençlere geleceklerinin anahtarını teslim etmek için Sayın Ahmet Sula’nın sesini ve sedasını en çokta yöremizde duymak bizlere güç ve cesaret katacaktır.

Sayın Sula diyar diyar gezip Vefa tohumunu iletişimiyle gönüllerimize serpiştirirken Gönül bahçemizdeki o güzel hayallerimize, hedeflerimize kavuşabilmemiz için candan cana, gönülden gönüle köprüler kuruyor, yollar açıyor. Kudretli iletişim, ferasetli duruş bize sorumluluk yüklüyor. Kendisi en yakın zamanda Tuncelide de görmek nasip olur inşallah.

Bu anlamlı programdan ötürü İçişleri Bakanlığımıza, Emniyet Genel Müdürlüğümüze ve Sayın Ahmet Sula müdürümüze şükranlarımı sunuyorum.

 

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları