Ferhat Hanedan Güven

İsmail Haniyeyi Milyonlar Uğurlarken, Hemde Karşılayacak…

Ferhat Hanedan Güven

Filistin Halkının sesi olan, Filistin mücadelesinin kudretini ve ferasetini barındıran , Nehirden Denize Filistin’e can olan Şehit İsmail Haniye asıl sen bize hakkını helal et…

Filistin mücadelesi, İnsanlık mücadelesidir. Öyle ki Filistinde yapılan barbarlığa sessiz kalanlar insanlıktan nasibini alamamış olanlardır. Dünyanın gözü önünde işlenen bu insanlık soykırımına karşı sesimizi yükseltmekten bir adım dahi geri adım atmayacağız. Yaşanan bu zulme karşı sesimizi yükselterek dilsiz şeytan olmadığımızı, seyirci olmayacağımızı her alanda dile getireceğiz.

Şehidimiz İsmail Haniye’yi biz uğurlarken, onu milyonlar karşılayacak. Ümmeti Muhammedin bulunduğu her alanda kutlu dava için adım atan milyonların adımı atılımlar yaratarak Şehit İsmail Haniyenin nasihatlerini emanetleştirmenin mücadelesini verecektir.

Filistin gözyaşı dökmesin diye alınteri döken evlatlarının sevdiklerinin kanını dökenlere karşı onurlu duruş sergileyen Şehidimiz İsmail Haniyeyi saygı ve rahmetle anıyorum. Onun nasihatlerini emanetleştirme mücadelesi veriyor ve bu mücadeleye destek verenlere ise saygılarımı sunuyorum.

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları