Ferhat Hanedan Güven

Kürt Halkının İradesini Mühürleyen DEM'dir…

Ferhat Hanedan Güven

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan demiş ki, Bugünden sonra onuru olan hiçbir Kürt AKP binasının önünden bile geçmemelidir.

Peki ya Bakırhan bu açıklamayı yaparken kimlere seslenmiş. Yada bu çağrısını yaparken vicdandan bahseden bu beyefendinin aklına hiç terör örgütünün Kürt halkına yaptığı zalimlikler gelipte vicdanı sızlamış mıdır ?

Elbette hayır..!

1- Seyit Rızadan bahseden Bakırhan’a hatırlatalım. Kürtler bence Seyit Rıza güzellemesi yapıp Seyit Rızanın öz torunu Ali Rıza Polatın katili olan PKK’nın siyasi uzantısı DEM partinin kapısının önünden geçmemelidir.

2- Kürtler; Yasin Börünün, Nupelda ve Ayaz kardeşlerin, Bedirhan bebeğin ve daha nice isimsiz kahramanın katillerinin cenazesine, taziyesine, anmasına katılan Milletvekillerinin mensup olduğu partinin üyesi olmamalıdır.

3- Jin, jiyan azadi diye slogan atıp Annelere evladının tabutunu taşıttıran, ben evladımı istiyorum deyip gözyaşı değil alınteri dökeceğim diyerek Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan ferasetli ve kudretli nöbete hainlik diyen zihniyet ile bir araya gelmemelidir.

4- Kürt gençlerine bir harf öğreten Öğretmenleri kırk yıldır katleden terörün propagandasını yapan zihniyet ile bir araya gelmemelidir. Şehit Öğretmen Necmettin Yılmazı, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçını katledenler yörede yaşayan gençlerin geleceğini yok saymıştır. Gençlerin geleceğini yok sayan zihniyeti biz topyekun yok sayıyoruz.

5- Tunceli’de orman yangınını söndürmeye giden itfaiye aracını ateşe veren alçak terör örgütü orman yangınlarımızı seyredip daha fazla alanı ateşe verirken ahmak siyasetçisine haber yollayıp Çevre maskeli terör amaçlı siyaset yolu açtıranlar ile aynı yola girmemelidir.

6- AK Parti ile beraber yörede Adalet aranıyor. Siz Kürt gençlerini bir bir DEM partili belediyelerden işten çıkarırken Anneler evlatları ile beraber Emek ve Ekmek mücadelesi verip DEM partinin oyununu bozuyor. İşte sizin zorunuzada bu gidiyor.

7- Kürt halkınına çağrıda bulunup kendi çocuklarını Avrupa’ya koleje, halkın evlatlarını Kandile yollayan zihniyetten utanıyor. Ve bu zihniyeti kabullenmiyor. Halkın iradesi mudur diye hesap soruyor ve sormalıdır.

8- DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan bilmelidir ki AK Parti hükümeti döneminde Kürtlere yapılan hizmetler ortadadır. Şayet Bakırhan anlamamışsa bu hizmetleri TRT 6 Kürtçe de anlatabilir kendisine…

9- Provakasyon treninin makinistliğine soyunanlar bilmelidir ki ne kandırıp peşinize takıp vagonları dolduracağınız genç kaldı nede duygusunu sömürerek kandırarak size yol açacağını düşündüğünüz halk kaldı. Bu halk gerçekleri görüyor ve maskenizi düşürmeye devam ediyor.

10- Kürt halkına tabut taşıttıran, ağıt yaktıran, köyünü yakan, gençlerini dağa kaldıranların devri bitmiştir. Bu devri bitiren de Kayyum anlayışıdır. Kayyum Kürt halkının iradesini mühürleyen DEM partinin oyununu bozan yöre halkının yumruğu olmuştur.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan bilmelidir ki Emperyalizm tasarımlı, karayılan yamalı, kandil dikişli hırkaları giyip bu halka efendilik yapanların devri kayyum ile bitmiştir.

Yazarın Diğer Yazıları