Ferhat Hanedan Güven

Tunceliliyim, Gencim, Aleviyim, Erdoğancıyım

Ferhat Hanedan Güven

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemizde sayısız devrimler gerçekleştirdi. Bu devrimlerin en önemli adımı ise Gözyaşı çağının sona erip Alınteri çağının başlaması için attığı demokrasi adımları oldu.

Türkiye de bir takım oluşumlar kan ve gözyaşından besleniyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız bu kaos sürecini sekteye uğratınca bu oluşumlar Erdoğan karşıtları olarak bir araya geldiler. Ve bugün Cumhurbaşkanımız Dünya beşten büyüktür diyerek sesimizi, sedamızı yükseltirken Kıbrıs’ta Huzur mesajları verirken, Karabağ’ın nasihatlerini emanetleştirmenin mücadelesini verirken, Filistinlilerin sesi olmaya çalışırken Türkiye’deki oluşumların bu sefer lobileri, ağababaları karşımıza çıkmaya çalışıyor. Neden çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Dünya beşten büyüktür diyerek alınteri çağının hakim kılınması için bir çaba içerisindedir.

Ben açıkça ifade etmeliyim ki; Tunceliliyim, Gencim, Aleviyim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın yanındayım. Bugün Provakasyon treninin raylarını ülkemizde örmek isteyenler, karayılan yamalı, kandil dikişli hırkalar ile siyasete soyunanlar bilmelidir ki ne onların senaryosunu yazanlar, nede onları tarihin çöplüğüne gömülmesi için onursuzca konuk oyuncu yapanlar hedeflerine ulaşamayacak.

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları