Serkan GÜRTÜRK

Gençlik ve Sporda Altın Çağ

Serkan GÜRTÜRK

Hani “bir şey değişir, her şey değişir” diye bir söz vardır ya… Bu söz Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in il  müdürü olması ve sonrasında yapılan hizmetlerle bir kez daha ete kemiğe büründü ve şehre hizmet yağmuru olarak göründü.
Genç, girişimci, takipçi, hedefine koyduğu projeyi hayata geçirmek adına atak ve eskilerin deyimiyle işini dert edip onunla uyuyup onunla kalkan örnek bir il müdürü oldu Abdulsamet Eren…
Sadece il merkezi değil, tüm ilçe ve beldemizde gençlerimize ve spora en üst düzeyde önem gösteren ve tesisleşme konusunda önemli başarılara imza atan İl Müdürü Eren’in, şehre bu hizmetleri taşıma noktasında her zaman siyasilerin desteğini alması ve bu konuda uyumlu ve çözüm odaklı bir yönetim sergilemesinin faydasını şehir olarak bizler de bizzat görüyor ve yaşıyoruz.
Geçtiğimiz hafta sonu basın mensuplarına “yaşayan stat” olarak gördüğümüz Atatürk Stadyumunu ve bu yerleşke içerisinde her yaştan gencimize hizmet veren tesisleri tanıtan ve bizzat gezip görmemizi sağlayan İl Müdürü Eren, bu konuda kıt imkânlarla nelerin başarılabileceğini ve zorun nasıl başarıldığının en müşahhas örnek idarecisi olarak basın mensuplarından tam not aldı ve göz doldurdu.
Zira stadyum sadece stadyum değildi. Modern spor tesisleriyle donatılmış ve her yaştan sporcuya hitap eden bir spor ve yaşam merkeziydi.
En son teknolojik ve imkanlarla inşa edilen ve gururumuz olan Atatürk Stadyumu, bu özelliği ve görselliği yanında  Tekvando salonu, havalı silahlar salonu, halter salonu, bilardo salonu, step aerobik salonu, dart salonu, satranç salonu, boks salonu, badminton salonu, judo salonu, güreş salonu, basketbol, voleybol ve hentbol salonları,  okçuluk salonu ve genç ofisleriyle  tam bir spor ve yaşam kompleksi görevi görüyor.
Tesisleri gezince “ah keşke bu dönemde genç olsaydım” diyesi geliyor insanın. En modern imkânlarla ve çok güzel dizayn edilmiş salonları ve insanın ruhunu okşayan sıcak ortamıyla gençlerimize ev sahipliği yapacak ve onları zararlı alışkanlıklardan koruyacak bu tesislerin inşasında mutlaka geçmişten bugüne siyasilerimizin ve milletvekillerimizin emek ve gayretleri büyüktür. Ancak siyasi gücü, kendi girişimciliği ve takipçiliği ile birleştirip bunu şehrin her bir köşesine en güzel hizmet olarak yansımasını sağlayan en önemli faktörlerden biri de Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’dir. 
Mütevazı kişiliği, her kesimle olan samimi ve sahici ilişkileri, kurumlar arası diyalog ve birlikte çalışma kültürü ile milletvekillerimizle projeleri hayata geçirme noktasındaki üst düzey ilişki ve iletişimi  sonucunda ilimiz spor tesisi ve imkanları açısından önemli bir noktaya taşındı.
Gayreti, samimiyeti ve hizmetler konusundaki ısrarcı takipçiliğinin semeresi olan yüzlerce hizmet ve tesisleri ilimize kazandıran Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ediyoruz.

Yazarın Diğer Yazıları