Serkan GÜRTÜRK

Sermin Balık ve Misyon

Serkan GÜRTÜRK

 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, ilimiz sorunlarını gerek mecliste gündem getirme gerekse bakanlıklar nezdinde takip ve sonuçlandırması yanında son bir hafta içinde iki kez ulusal kanallardaki televizyon programlarında ülkemiz sorunlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Balık, önce A Haber'de yayınlanan, "Erkan Tan İle Sabah Ajansı" programına konuk olarak, ülke gündemini değerlendirdi.

 

İki gün sonra da yine A Haber ekranlarında yayınlanan “Memleket Meselesi” programının konuğu oldu.

 

 AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan ve Hukukçu Mete Han Özkan ile birlikte Merve Türkay’ın sunduğu “Memleket Meselesi” programına katıldı. AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık gerçekleşen programda gündeme ilişkin maddeleri değerlendirerek soruları yanıtlandırdı.

 

Ak Parti Milletvekili Sermin Balık, uzun süre Ak parti Elazığ Kadın Kolları başkanlığı yapmış, hem şehrinin hem de ülkesinin sorunlarına vakıf, dünya üzerinde oynanan senaryonun hedefinin Türkiye olduğunu farkında olan ve tabandan gelen samimi bir Ak Partili.

 

Balık; siyasi mücadeleye, bir yerlere gelmek ve milletvekili olmak için girmemiş, Erdoğan’ın davasına inanarak bu dava uğrunda fedakârlık yapmak için bu davada bir nefer olmayı tercih etmiş bir isim.

 

Bu samimiyeti ve gizli ajandası olmama samimiyeti onu iki kez milletvekilliğine taşımış. Zira biliyoruz ki amacı açıkça milletvekilliği olan ve bunun için bir ömür tükettiği halde bu makama gelemeden vefat eden isimler var bu şehirde.

 

Zaman zaman Elazığ’ın meselelerine duyarsız kaldıklarına dair eleştirilere muhatap olsa da, kendisi şehri için çalışan ve gayret eden bir milletvekili Sermin Balık.

 

Belki çok lobisi yok, belki etrafında gezen çok insan yok ama kendisine samimiyetle inanan az sayıda insanla şehri geziyor, hemşerileri ile buluşuyor ve onların sorunlarını dinliyor.

 

Balık’ın ulusal kanallarda konuşmacı olarak davet edilmesi de gösteriyor ki Ak Parti misyonunu ve mücadelesini en iyi bilen ve en güzel cümlelerle ifade edebilecek bir isim.

 

Kendisi inandığı davayı ve şehrimizi en iyi temsil eden bir vakar ve donanımla televizyon programlarına katılması dolayısıyla kendisini tebrik ediyoruz.

Yazarın Diğer Yazıları