Yeni Malatyaspor Ligden Çekiliyor

Pandemi, Depremlerle sarsılan Malatya'da Yeni Malatyaspor'un ayağa kaldırılması için çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transfer yasakları ve beklenen desteğin gelmemesi nedeniyle takımı ligden çekmek için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurma kararı aldığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Ligden Çekiliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 
Yeni Malatyaspor'un geleceğini düşünmek zorunda olduklarını söyleyen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek," beklenen destekleri alamadığımız gibi birde Tetteh'den dolayı da transfer yasakları geldi. Bu aşama da Yeni Malatyaspor'un lige hazır olması mümkün değil. Bu yıl ligden çekilmek üzere Federasyona başvuracağız. Federasyon yetkilileri ile de görüştük" dedi.
Yeni Malatyaspor depremin yaralarını saramadığı için ve beklediği desteği de alamaması nedeniyle, üst üste gelen transfer yasaklarını gerekli kaynağı bulup yatırsa da transfer tahtasını açamayacağından ligden çekilme kararı almak zorunda kaldığı ifade ediliyor.
Yeni Malatyaspor'un çekilme kararı başvurusu yaptığında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bu kararı onaylaması gerekiyor.
Onaylamadığı takdirde de Yeni Malatyaspor 1. Ligde oynamak mecburiyetinde kalacak. Yeni Malatyaspor'da çekilme kararı tartışılmaya başladı.