Yeniden Refah Partisi Mkyk Üyesi ve Eğitim Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 'İktidara Yürüyüş Meşalesi Elazığ'da Yakıldı'

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Genel Merkez Eğitim Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın Bingöl ve Elazığ ziyaretlerinin halkın Milli Görüşe olan teveccühü ve özlemini bir kez daha ortaya koyduğunu dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Mkyk Üyesi ve Eğitim Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 'İktidara Yürüyüş Meşalesi Elazığ'da Yakıldı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın seçmene teşekkür ziyaretleri kapsamında Çarşamba günü Bingöl, Perşembe günü ise Elazığ’da bulunan Yeniden Refah Partili Belediyeleri ile esnaf ve  halkı ziyaret ettiğini ifade eden Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Eğitim Başkan Yardımcısı Mehmet Gül açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın millî görüş belediyeciliğine özlemin bir sonucu olarak partimizin Belediye başkanlıklarını kazandığı il, ilçe ve beldelere teşekkür ziyaretleri kapsamında Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Bingöl ve Elazığ illerini de ziyaret ettiler. MKYK üyesi olarak bizlerin de iştirak ettiği ziyaretler kapsamında Bingöl ili Genç ve Sancak Belediyeleri ile bu ilçe ve belde halkını ziyaret eden Genel Başkanımıza ilgi oldukça yüksek seviyede oldu.”
Genel Başkan Fatih Erbakan’ın perşembe günü ise Alacakaya, Palu ve Sivrice ilçeleri ile Akçakiraz Beldesini ziyaret ettiğini ifade eden Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Eğitim Başkan Yardımcısı Mehmet Gül; “Teşekkür ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanlarımız yanında teşkilatlarımız ile ilçe ve belde halkıyla bir araya gelen Genel Başkanımız Fatih Erbakan, Yeniden Refahlı Belediyelerin efsane hizmetlerini halka yeniden buluşturduklarını görmekten memnuniyetini dile getirdi. İlçelerimiz ve belde halkımızın Milli Görüş belediyelerine olan özlemleri dile getiridekileri programlarda konuşan Genel Başkanımız Fatih Erbakan, iktidar yürüyüş meşalesinin Elazığ’dan yakıldığını ifade ederek yapılacak ilk genel seçimlerde halkın partilerini iktidara taşıyacağını dile getirdi.” Dedi.
Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Elazığ ziyaretlerine katılan teşkilat mensupları ile programlara iştirak eden Elazığlı hemşerilerine teşekkür eden Gül, “Milli Görüş belediyeciliği ile adaleti ve bereketi hakim kılıyoruz ve  hizmet belediyeciliğini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz” dedi.