Akçakiraz'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü, Akçakiraz Gençlik Merkezi'nde yarıyıl tatili boyunca düzenlenen turnuvaların ödül töreni gerçekleştirildi.

Akçakiraz'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü Akçakiraz Gençlik Merkezi’nde, Akçakiraz Belediyesi’nin de destekleriyle etkinlikler başlamıştı.

Akçakiraz Gençlik Merkezi’nde düzenlenmiş olan dart, masa tenisi, langırt, mangala ve havalı hokey turnuvalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ödül törenine Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Ayna, belde sakinleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren isimler şu şekilde;

Dart turnuvasında büyükler birincisi Barış Özgeç, ikincisi Ahmet Mahir Tunç ve küçükler birincisi Elif Sahra Boydak oldu.

Masa tenisi turnuvasında büyükler birincisi Ahmet Mahir Tunç, ikincisi Bilal Yıldırım, üçüncüsü Sara Tunç olurken küçükler birincisi Hira Tunç, ikincisi ise Muhammed Özgeç oldu.

Langırt turnuvasında birinci Sefa Aydoğan, ikinci Barış Özgeç, üçüncü ise Hira Tunç oldu.

Mangala turnuvasında birinci Bilal Yıldırım, ikinci Sefa Aydoğan, üçüncü Şevin Karaaslan oldu.

Havalı hokey turnuvasında ise birinci Mustafa Ayaz, ikinci ise Ahmet Mahir Tunç oldu.

Öte yandan gerçekleştirilen ödül töreninin ardından üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için TYT ve AYT ders kitabı dağıtımı gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Akçakiraz Gençlik Merkezi’nde dereceye giren öğrencilerimizi ve turnuvada emeği olan personellerimizi tebrik ediyoruz. Gençlik merkezimize verdiği desteklerden ve ödül törenine katılımından dolayı Akçakiraz Belediye Başkanı sayın Sabahattin Kaya’ya teşekkür ederiz. Elazığ’ımızda ve tüm tesislerimizde gençlerimiz için çalışmalarımız devam edecektir” denildi.