Oktay Gürtürk'ün Elazığ'dan Bir Dost Gelmiş Adlı Çalışması Yayında

Oktay Gürtürk'ün, Seyhan Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan 'Elazığ'dan Bir Dost Gelmiş' isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik Youtube kanalında beğeniyle karşılandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Oktay Gürtürk'ün  Elazığ'dan Bir Dost Gelmiş Adlı Çalışması Yayında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ımızın yetiştirdiği başarılı müzik adamlarından Hemşerimiz Oktay Gürtürk eserlerine bir yenisini daha ekleyerek, müzikseverlerin beğenisine sundu. Müzik hayatına Seyhan Müzik etiketiyle 'Elazığ'dan bir dost gelmiş' isimli single'ı ile devam eden Gürtürk, hem hemşehrilerinden, hem de tüm müzikseverlerden beğeni topladı.

Son yıllarda müzik adına başarılı işlere imza atan ve ilimizi bu anlamda temsil eden sanatçılarımızdan Hemşerimiz Oktay Gürtürk, bu esere çektiği kliple de adından söz ettirdi. Yönetmenliğini Enes Bilal Taşçı'nın yaptığı klip, yayında olduğu 6 gün boyunca binlerce kez izlendi.

HEMŞERİMİZ OKTAY GÜRTÜRK'ÜN MÜZİK KARİYERİNİ HATIRLAMAK İSTEYENLER İÇİN

30 yıla yakın bir sahne geçmişi olan Oktay Gürtürk, küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe oldu.

Profesyonel müzik hayatına 1988 yılında başlayan Oktay Gürtürk, ilk olarak Ankara’da sahne almaya başladı. Bu şehirde pek çok mekanda sahne alan şarkıcı kariyerine daha sonra İstanbul’da devam etmeye başladı. İlk albümünü 2000 yılında çıkaran Oktay Gürtürk 2007 yılında çıkardığı “Yiğit Yaralı Olur” albümü ile adını duyurdu.

Futbolla da ilgili olan Oktay Gürtürk, Galatasaray ve Elazığspor taraftarı. Aşk Çiçeğim adlı şarkısıyla önemli bir başarı kazanan şarkıcı müzik kariyerine, yaptığı albümler ve diğer müzikal çalışmalarla devam ediyor. Oktay Gürtürk’ün en bilinen eserleri ise şunlar; “Yiğit Yaralı Olur”, “Kara Köprü Narlıktır”, “Baboş” ve “Emmoğlu Ele Benzer”.