Serkan GÜRTÜRK

Yüz Ağartan Hizmetler

Serkan GÜRTÜRK

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çarşamba günü Ak Partili Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarını kabul etti ve geniş katılımlı istişare toplantısı yaptı.
Mart 2019 yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 27 ay gibi bir zaman geçti. Beş yıl süre ile seçilen belediye başkanları görev sürelerinin neredeyse yarısına geldiler. 
Birçok Belediye Başkanı için genelde son iki yıl hizmet atağı ve yeni seçime bir yatırım için atılım dönemi olarak görülen  Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçildiği ilk günden itibaren zaten hazır olan projelerini bir bir hayata geçirmeye başladı. 
 Görev süresinin yarısına gelmeden dahi vaat ettiği projelerin yüzde 80’ini hayata geçirdi.
Bunlarla birlikte şehrin ufkunu açan ve geleceğe miras olarak bırakılacak Fuar ve Kongre Merkezi, Terminal Binaları, Kent meydanları ve yeraltı otopark projeleri, Köy-kent projesi, yeni bulvarlar, kanal boyut bulvar ve peyzaj düzenlemesi, şehri çepeçevre kuşatan yeni bulvarlar, deprem ve pandemi döneminde mağdur olan esnaflarımıza destekler, öğrencilerimize yönelik eğitim destekleri, sosyal çalışmalar ve tüm bu hizmetleri hayata geçirirken her an halkla olan ve onlarla istişare yaparak hizmetlerine yön ve rota çizen bir belediyecilik anlayışı hemşerilerimiz tarafından da takdir edildi ve “gönül belediyeciliği işte böyle olur dedirtti”
Külliyede yapılan Belediye başkanları toplantısına en alnı ak ve başı dik giden belediye başkanlarından biri de eminiz ki Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları olmuştur. 
Tüm bu hizmetlerle birlikte gerek ihalelerde ve gerekse en çok tartışılan konu olan imar konularında herhangi bir sorun, şaibe ve sıkıntı olmadan giden ve en rahat belediye başkanlarından biri olmakla birlikte hizmet heybesi oldukça yüklü olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan çalışmaları anlatan Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da destekleri ile yine ve nice büyük hizmetlere koşacak ve yüzümüzü ağartmaya devam edecektir.
27 ay gibi kısa sürede yapılan çok sayıda hizmet, şu an proje ofislerinde ve Başkan Şerifoğulları’nın masasında sırasını bekleyen yeni projelerle beş yılın sonunda;  yeni, modern ve güçlü bir Elazığ’ın müjdecisi ve hatta garantisi olarak görüyor ve tüm bu hizmetlerinden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz.

Yazarın Diğer Yazıları